dilluns, 25 d’abril del 2016

EKO PROJECT

L'altre dia vam decidir fer un pas més enllà amb el projecte. Necessitàvem reestructurar l'organització per tal de poder acollir a més gent al projecte. A més, ara mateix treballem un grup, de diferents racons del món (Itàlia, Inglaterra, Síria, Iraq, Palestina, França, Països catalans, ...), però amb una mateixa sintonia. Som voluntaries independents, sense necessitat de portar una armilla identificativa d'una ONG i que (ens) estem demostrant que amb energia, autorganització, autogestió i idees clares es pot arribar molt lluny.

Ara mateix som EKO PROJECT, i la conforma el Projecte educatiu de l'escola i l'Espai infantil, més el cinema als vespres, l'Espai de dones, la Cuina, i el Grup de contrucció.

Faig una crida a sumar-se al projecte a tota persona que tingui el temps i les ganes de venir! Òbviament a tothom, sigui el temps que sigui, però sobretot a aquelles que tinguin intensió d'estar-s'hi temps. Les persones que tenim més responsabilitats fa ja moltes setmanes o mesos que estem aquí (algunes des d'octubre, imagineu...) i cal començar a anar pensant en relleu i delegació. Delegar és confiar i jo confio amb la quantitat de persones que hi ha al món, amb mirada rebel i inconformista. Que, tot i que saben que la solució del problema d'arrel és que obrin les fronteres, mentrestant, volen compartir el temps i la resistència amb aquestes persones que han fugit d'una guerra per trobar-se estancades a Grècia. Les que senten que la Unió Europea no les representa, perqué creuen que cap persona és il.legal i un altre món és possible.

Tota persona interessada, envieu correu a volunt.eko@gmail.com o missatge a la pàgina de facebook Eko Project ( https://m.facebook.com/Eko-Project-1555396161421461/)
Si és en anglès ho farà més fàcil però que l'idioma no limiti a ningú ;) Tinc un anglès de pena i me n'he ensortit prou bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada